Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1997 με εξειδίκευση στη διαχείριση τεχνικών έργων και την εμπορία σύγχρονων δομικών προϊόντων, έχοντας ως κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.

Στην έκθεση μας, που μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέα διεύθυνση, στο 4ο χλμ. Λεωφ. Ευελπίδων στο Κορωπί, ΤΚ 19442, παρουσιάζεται μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, ξηράς δόμησης, στεγανωτικών, κουφωμάτων PVC, σοβάδων και τεχνοτροπιών, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η ομάδα της εταιρείας κατέχει πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στην εφαρμογή των συστημάτων αυτών και είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη για την κατασκευή, ανακαίνιση ή επισκευή του ακινήτου σας. Σας παρέχει επίσης την απαραίτητη καθοδήγηση για την ένταξη των παραπάνω εργασιών στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για την ενεργειακή θωράκισή της κατοικίας σας.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχοντας ως όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του οικοδομικού κλάδου παρέχει εκπαίδευση και ενημέρωση στον τεχνικό κόσμο και σε ιδιώτες. Σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων να πιστοποιηθούν ως φυσικά πρόσωπα, όπως «Τεχνίτης Ξηράς Δόμησης», «Μονωτής» κ.α., αποκτώντας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Maxen